A villa 6 hálószobával, 4 fürdőszobával, konyhával, étkezővel, nappalival és többfunkciós teremmel rendelkezik. Kint van egy pavilon, fedett terasz, külső medence, kandalló, kerti konyha és fürdőszoba. Különféle teraszok, gyümölcsöskert, panorámás kilátás és tábortűzhely is tartozik az ingatlanhoz.

Földszint

Konyha: gáztűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény / fagyasztó kombináció, második hűtőszekrény, kávéfőző és mosogatógép.

Étkező: asztal 12 székekkel (kérésre több szék is rendelkezésre áll)

Társalgó: két kanapé, két fotel, valamint 130 nemzetközi csatornás TV.

Hálószoba (1): franciaágy, kanapé / ágy 2 fő részére, 2 fotel, szekrény, asztal szék, erkély, fürdőszoba káddal, mosdó és WC.

Hálószoba (2): franciaágy, 2 fotel, ablakpárkány asztal két mankóval, ruhásszekrény,  zuhanyzós fürdőszoba, mosdó és WC.

Hálószoba (3): franciaágy, 2 fotel, szék, ruhásszekrény, zuhanyzós fürdőszoba, mosdó és WC.

Különálló fürdőszoba: dupla mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel. Ez a fürdőszoba az első emeleten lévő hálószobák használói számára készült.

  1. emelet

Nappali: Ez a szoba többféle célra is használható, például további étkezőként, jógateremként vagy üzleti megbeszélések, előadások színhelyeként. Alapfelszereltsége három asztal, 8 szék (extra székek igény szerint) és egy szekrény. Kivetítő, vetítővászon, flip chart, jóga szőnyeg (14 db) kérésre szintén rendelkezésre áll.

Hálószoba (4): 2 db egyszemélyes ágy, kanapé 2 fő részére, ruhásszekrény, 2 fotel.

Hálószoba (5): 2 egyszemélyes ágy, 2 fotel, ruhásszekrény.

Hálószoba (6) 2 db egyszemélyes ágy, 2 szék, ruhatartó.

A kert

Terasz székekkel és asztal.

Pavilon (kerti lak): kültéri konyha mosogatóval, hűtővel és bárral, WC-vel és zuhanyzóval (nyáron), fedett panorámás terasszal, kandallóval, asztalokkal és székekkel.

Úszómedence

Tó hangulatos kis terasszal

Futballpálya két kapuval

Zárt parkolás a helyszínen

Panorámás terasz

Gyümölcsöskert

Tábortűzre alkalmas hely