Het was een zeer aangename, mooie plek. Alles was in orde.
We zijn van plan om daar volgend jaar weer een weekend door te brengen, dus ik meld me binnenkort weer bij u.

Met vriendelijke groet,
Akos

===

Vrijgezellenfeest van 12 dames (september 2019)

De accommodatie en de locatie waren geweldig, de meisjes hadden een geweldige tijd. Bedankt voor uw bijdrage aan dit evenement! Dienovereenkomstig ontving Booking.com van mij een uitstekende beoordeling voor de accommodatie. Ik weet zeker dat we in de toekomst bij u zullen blijven boeken.
Ik bevestig ook dat de borg is teruggestort op mijn rekening.

Met vriendelijke groet, Gergely

===

Ik vond de plek echt wonderbaarlijk!
Mooi landschap, complete uitrusting, alles was perfect.
Het echtpaar dat ons verwelkomde was erg aardig en hulpvaardig.
We zullen zeker terugkomen!

Gabriella en vrienden, Boedapest

====

Het is een prachtige plek en alles was goed. Istvan en zijn vrouw waren erg aardig en behulpzaam. We voelden ons heel goed. Dank u zeer. Vriendelijke groeten,

Gabor en vrienden, Boedapest

====

Een klein team IT-medewerkers van memoQ Translation Technologies bracht een aangename 2-daagse door in Countryside Villa Hungary, Tardona. Prachtige locatie met uitzicht op heuvels, mooie camping met barbecue, ruime kamers om te rusten en samen te komen. Warm ontvangst met lokale pruimenbrandewijn en huisgemaakt gebak. Een perfecte keuze voor een teamvergadering!

MemoQ, Boedapest

====

We hebben echt genoten.
De lokale gastheer en gastvrouw waren erg aardig. Als we de kans krijgen, komen we terug voor een langere vakantie.
Zeer mooie accommodatie en tuin.
We wensen jullie het allerbeste.

Miklos en familie, Boedapest

====

Deze plek is perfect. Het zwembad en het paviljoen ernaast, met alles wat je nodig hebt om te koken, grillen, lunchen of praten overdag of ‘s nachts. Omgeven door schilderachtige velden en bossen voor het maken van een eigen kampvuur. Het huis is uitgerust met alles wat een gezin nodig heeft. Meubilair en apparatuur is van goede kwaliteit. De vriendelijke gastvrijheid van de service verhoogt de uitstekende ervaring verder. We hebben hier een week doorgebracht en we wilden niet weg gaan va deze plek die midden in het Bükk National Park ligt met prachtige excursieplaatsen en interessante plaatsen, historische plekken, steden en leuke kleine dorpjes.

Balazs en familie, Boedapest

====

We vonden jullie Villa heerlijk, dus we hebben besloten om er volgend jaar juli weer naartoe te gaan.

Er zijn twee dingen die ik wil benadrukken. De eerste is de ligging – je kunt op de plek blijven en genieten van de zon en het zwembad. Niemand zal je lastig vallen, maar als je meer wilt zien van de omgeving, is het in een goede uitvalsbasis om alle leuke plekken in het noorden van Hongarije te bereiken.

De andere is de lokale gastheer Istvan en zijn familie. We kregen uitzonderlijke ondersteuning tijdens ons verblijf.

Andris en familie, Letland

====

Het huis en de gastvrouw en gastheer waren geweldig. We hebben echt genoten van onze tijd daar.

Tamas K. en familie, Boedapest

====

We hadden een geweldige tijd, alles was in orde, de kamers waren comfortabel, de keuken was goed uitgerust en het team van István was erg behulpzaam. We waarderen de geschenken bij aankomst (koek en pálinka). Het was geweldig dat we een vaatwasser hadden, want voor 12 personen scheelt het veel tijd. Helaas regende het in het weekend, dus we konden niet rondlopen in het gebied, maar ik weet dat er erg mooie wandelpaden zijn.

Anett en vrienden, Boedapest

====

We houden van de sfeer hier en zullen zeker nog een keer terugkomen! Deze twee korte dagen die we hier doorbrachten gaven ons veel energie en geluk om door te gaan met ons leven in Boedapest.

Ilona en Peter, Boedapest

====

Een mooie en verfrissende plek voor een paar dagen ontsnapping aan de stress van het moderne leven. Dit is echt Hongarije. Het is leuk om het dorpsleven en de vredige omgeving te zien, herinnert me aan het leven in een klein stadje in de jaren vijftig toen ik jong was. Dank jullie wel.

Catharina en Heinrich, Oostenrijk

====

We hebben echt genoten in Tardona. We waren zeer tevreden over de service, inclusief de behulpzaamheid van het Hongaarse personeel.
Dank jullie wel.

Csaba en familie, Boedapest

====