Overnachten midden in het nationaal park

Op een aantal kilometer van de villa, midden in de bossen van het nationaal park, staat een jagershutje dat onderdeel uitmaakt van ons terrein. Het heeft een woonkamertje, vide met matrassen en een overdekt buitenterrasje. U kunt hier overnachten als u dat wilt. Kampvuurtje, rust, tot jezelf komen. Het voelt als teruggaan in de tijd, back to basics. Een unieke ervaring. U kunt er vanuit de villa naartoe lopen, of we brengen u met een 4-wheel drive. Op jezelf aangewezen. Een worden met de natuur. Een belevenis voor bijvoorbeeld vader en zoon of voor u met uw partner.

Hongaarse cultuurdag met workshops

Tardona heeft een actieve cultuurvereniging die ten doel heeft het rijke erfgoed van de Hongaarse plattelandscultuur in leven te houden. De vereniging wordt regelmatig geboekt voor zang en dans optredens op festivals en feesten in de regio. Lijkt het u leuk en interessant meer te leren over de Hongaarse cultuur? Dan hebben wij een unieke mogelijkheid voor u. De cultuurvereniging van Tardona biedt een programma speciaal voor uw groep, waarbij u via workshops zelf de diverse Hongaarse gebruiken kunt ervaren. Er zijn workshops wijnproeven, Hongaars handwerk, Hongaarse lekkernijen bakken, de beroemde Hongaarse Csárdás leren dansen, Hongaarse Goulash koken. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Het programma wordt verzorgd in het gebouw van de vereniging tegenover de villa, aan de overkant van de weg.

Maatwerk en prijzen

Alle arrangementen en services worden afgestemd op wat uw wensen zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen. We doen u graag een op maat gemaakt voorstel.