Begin 2005 kochten we de villa, die op dat moment niet meer dan een leegstaand bouwval was. De jaren erna hebben we tijdens vakanties het huis en de tuin opgeknapt, een paviljoen gebouwd en een buitenzwembad aangelegd.

Wat begon als een vakantiehuis groeide al snel uit tot een groter project, met de aankoop van twee extra panden, bos en landbouwgrond rondom de villa. Het vroeg meer aansturing van ons om verder te kunnen groeien. In 2008 zijn we daarom vanuit Nederland verhuist naar Tardona, samen met ons zoontje Bastiaan die toen 1 jaar was. In 2009 is onze dochter Amber geboren en bouwden we verder aan onze droom.

We hebben 6 jaar met plezier een bed & breakfast en conferentieplek gerund in de villa en in de twee panden aan de overkant van de weg. We ontvingen gasten vanuit alle windstreken.

Om dichter bij onze familie te zijn en omdat we onze kinderen naar een Nederlandse basisschool wilden laten gaan, verhuisden we in 2014 terug naar Nederland. Een bed & breakfast op afstand runnen gaat niet, maar onze plek loslaten wilden we ook niet. We houden van Tardona en van de mensen van het dorp.

Drie jaar hebben we onze villa alleen als ons vakantiehuis gebruikt. Maar de plek verdient zoveel meer en er zouden zoveel meer mensen van moeten kunnen genieten. In de zomer van 2017 ontstond een geweldig Win-Win idee: de cultuurvereniging van Tardona had een clubhuis nodig. Ze wilden graag ons conferentie huis gebruiken. In ruil daarvoor wilden ze graag iets terugdoen. Dat was het begin van een vruchtbare samenwerking.

Terwijl wij vanuit Nederland de boekingen verwerken via internet, zorgen onze Hongaarse vrienden uit het dorp dat het de gasten aan niets ontbreekt en de plek er altijd spik en span uitziet. We hopen dat u net zoveel plezier zult beleven in Tardona als wij jarenlang hebben gedaan.

Karin Gabor, Michel Daenen, Bastiaan en Amber