Nagyon kellemesen telt, csodaszép a hely, minden rendben volt.
Jövő év elején tervezünk egy újabb hétvégét ott tölteni, ez miatt majd még jelentkezem.
Tisztelettel:
Ákos

===

Lánybúcsú party (Szeptember 2019)

Csodálatos volt a szállás és a helyszín, a lányok remekül érezték magukat. Köszönettel tartozunk, amiért hozzájárultak ehhez az eseményhez! Ennek megfelelően a Booking.com oldalon megkapta a szállás a kiváló értékelést. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is fogunk Önöknél foglalni.
Továbbá megerősítem a kaukció visszaérkezett a számlára.

Köszönettel, Gergely

===

Nagyon tetszett a hely, ez egy csoda!🤩
Gyönyörű táj, teljes felszeretség, minden tökéletes volt.
Nagyon kedves volt a pár akik minket fogadtak, végig segítettek nekünk bármiben kellett.
Biztosan visszatérünk még!😊

Gabriella és barátai, Budapest

===

Nagyon szép és jó volt minden. István és felesége is rendkívül kedves és segítőkész volt, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen. Üdv.

Gábor és barátai, Budapest

===

A memoQ Fordítástechnológia informatikai szakembereinek kis csoportjaként töltötünk egy kellemes napot Tardonán, a Countryside Villában. Csodálatos, dombokra néző helyszín, szép porta kinti grillezési lehetőséggel, tágas szobák a pihenésre és a közös programokra. Meleg fogadtatás helyi szilvapálinkával és házi készítésű süteményekkel. Tökéletes választás csapatépítésre!

MemoQ, Budapest

===

Köszönjük a lehetőséget, igazán jól éreztük magunkat, nagyon kedvesek voltak a helyi segítők. Ha lesz lehetőségünk, akkor vissza fogunk térni egy hosszabb pihenésre.
Nagyon szép a szállás és a kert, gratulálok hozzá. Minden jót kívánok.

Miklos és családja, Budapest

====

Nagyon szuper volt minden! Kényelmesen elfèrtünk a házban, mely a medencèvel, kerttel együtt minden elvárásunkat messze felülmúlta.
Jó szívvel ajánljuk a házat ismerőseinknek, barátainknak ès minden fórumon dícsèrjük.
István és Irma nagyszerű gondnokai a háznak. Figyelmesek, kedvesek, segítőkészek.
Köszönjük, hogy itt nyaralhattunk és további sok jó vendèget kívánunk, sok szeretettel!

Anikó és családja, Budapest

====

Csodálatos a környezet, csodálatos a ház, a kert! István és családja nagyon kedves volt, nagyon jó érzés volt megérkezni. Biztos, hogy visszatérünk, mert ennyire tökéletes nyaralót nem tudunk mást említeni! Még egyszer köszönöm!

Viszontlátásra!

Dóra és családja, Budapest

====

A ház és a táj gyönyörű, főleg nekünk, akik Budapest belvárosában élnek, jó volt itt kikapcsolódni.
Istvánék nagyon kedvesek voltak. Egy icipicit, lehetett volna jobb idő is, de így is csobbantunk a medencében.

Réka és munkatársai, Budapest

====

Nagyon jól éreztük magunkat, minden rendben volt, a szobák kényelmesek voltak, a konyha jól felszerelt, Istvánék pedig nagyon segítôkészek voltak. Nagyra értékeltük az érkezéskor kapott ajándékokat (mézeskalács, pálinka). Remek volt, hogy rendelkezésünkre állt mosogatógép, 12 fônél ez sok idôt spórol. Sajnos esett az esô a hétvégén, így a környéket nem tudtuk bejárni, de tudom hogy nagyon szép túraútvonalal vannak.

Annett és barátai, Budapest

====

A Komárom Városi Sportegyesület ritmikus gimnasztika csapata négy csodálatos napot a countryside villában! Tornászaink az Országos Diákolimpia Döntő versenyeire utaztak Kazincbarcikára, ahol 2 bajnoki címet és több dobogós helyet szereztek. Csapatunk sokat utazik a versenyek miatt, általában szállodákban alszunk, de már az interneten nagyon megtetszett ez a kis ékszerdoboz az ország másik felében. Mikor megérkeztünk nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, és így volt ez a továbbiakban is. István kedvessége és Irmuska szuper süteményei szó szerint megédesítették a pihenést! A fárasztó versenyek után öröm volt visszatérni a szállásra a csodálatos környezetbe, a lányok nagyon élvezték a medencézést és a reggeli teázást a teraszon! A ház és a környezet nagyon igényes és tiszta, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
A Komárom VSE ritmikus gimnasztika csapata nevében köszönjük a vendéglátást, reméljük lesz lehetőségünk visszatérni!

Agnes, Komárom

====

Szeretjük a hangulatot, és biztosan visszatérünk! Az itt töltött két rövid nap sok energiát és boldogságot hozott számunkra, hogy Budapesten folytassuk életünket.

Ilona és Péter, Budapest

====

Egy gyönyörű és frissítő hely, néhány napig, a modern élet stresszéből szökik ki. Ez valóságos Magyarország. Jó látni a falusi életet és a békés környezetet, az ifjú fiatalok életében egy kisvárosban emlékeztettek az 1950-es évekre. Köszönöm.

Catharina és Heinrich, Ausztria

====

Nagyon jól éreztük magunkat Tardonán. Maximálisan elégedettek voltunk a szolgáltatással, beleértve a háziak segítőkészségét is.
Köszönjük.

Csaba és családja, Budapest

=====