Vezetett túra

Közvetlenül a vendégház mellett található erdő már a Bükki Nemzeti Park része. Itt számos különleges növény- és állatfaj található. Ha nem szeretne egyedül túrázni, felfedezheti az erdőt szakértő vezető útmutatásával is. Szakértőnk rendszeresen járja az erdőt és szívesen körbevezeti és bemutatja Önöknek. Azok számára, akik nem beszélnek magyarul, örömmel biztosítunk tolmácsot.

Magyar kulturális nap

A Tardonán működő egyesület, a Tardonai Kulturális Egyesület célja a magyar vidéki kultúra gazdag örökségének megőrzése. Az egyesület rendszeresen fellép a régió különböző fesztiváljain és kulturális rendezvényein. Szeretne többet megtudni a magyar kultúráról? Van egy különleges ajánlatunk  Önnek! A Tardonai Kulturális Egyesület olyan egyedi programlehetőségeket ajánl, ahol Ön is megismerheti és kipróbálhatja a magyar népszokások egy bokrétáját. Részt vehet borkóstoláson egy hamisítatlan falusi magyar pincében, megtanulhatja a hímzés, horgolás fortélyait, hagyományos magyar süteményeket készíthet, népdalokat énekelhet, csárdást táncolhat, igazi magyar gulyást főzhet. Garantáltan felejthetetlen élmény! A programok a vendégházzal szemben lévő épületben kerülnek megrendezésre.

Egy éjszaka a nemzeti park közepén

Néhány kilométerre a vendégháztól, a Bükki Nemzeti Parkban, egy erdő közepén áll egy hangulatos vadászház. Csak egy kis nappali, egyszerű hálószoba matracokkal és egy fedett szabadtéri terasz. Ha szeretné, itt töltheti az éjszakát. Tábortűz, nyugalom, önmagunk újra felfedezése, mintha visszamennénk az időben, vissza az alapokhoz. Hihetelen élmény! A vadászház a vendégháztól sétával, vagy terepjáróval is megközelíthető. Váljunk eggyé a természettel! Egyedülálló apa-fiú kaland vagy romantikus élmény Ön és partnere számára!

Egyedi ajánlatok és árak

Szolgáltatásainkban az Ön igényeihez igazodunk! Kérdezzen bennünket a lehetőségekről és az árakról, örömmel készítünk Önnek személyre szabott, egyed ajánlatot!